Signály.cz spouští novou službu - online chat s osobností.  V online chatu se budete moci ptát zajímavých lidí na jejich názory či komentáře. Jako první budete moci komunikovat s P. Karlem Skočovským.

Termín prvního chatu je neděle 12. října 2014 v 19.00 hodin.

A jak to celé bude probíhat? „Místem setkání“ bude společenství „Chat s P. Karlem Skočovským na signály.cz. Na nástěnku společenství můžete psát vaše dotazy, na které vám P. Skočovský v daný čas odpoví. Své otázky můžete pokládat nejen během online chatu, ale již nyní vkládáním příspěvku na nástěnku společenství. (P. Skočovský vám však odpoví až 12. října. :))

Pro komunikaci je nutné být registrovaný na signaly.cz.

Na co se P. Skočovského můžete ptát? Hlavním tématem bude kněžství, rodina a církev (otázky spojené s cestou ke kněžství, učením církve o manželství, atp.). Následné odpovědi je třeba chápat jako názory, postoje a zkušenosti P. Karla Skočovského.

K otázkám vás může inspirovat i následující medailonek P. Skočovského:

Mgr. Karel D. Skočovský, Ph.D. je novokněz Olomoucké arcidiecéze. Působí jako kaplan ve farnosti Panny Marie v Kroměříži. Pochází se Slušovic a má 4 mladší sourozence. Vystudoval psychologii na FF MU v Brně (v doktorské práci se věnoval psychologii přirozeného plánování rodičovství) a teologii v Olomouci a Římě.

Dlouhodobě se zabývá teologií manželství a rodiny, morální teologií, sexuální etikou a bioetikou. Z angličtiny přeložil tři publikace o teologii těla sv. Jana Pavla II. a sám vydal knihu s názvem „Zasnoubení – čas milosti“.

Je správcem stránek „Teologie těla – Povolání k lásce“. Znát můžete také jeho blog na signály.cz s názvem „Snubní tajemství

P. Karel Skočovský má rád dobrou kávu, tlusté knížky a klid. Je také velkým amatérským obdivovatelem sakrálního umění.

Pokud vás zajímají další osobnosti, se kterými budete moci komunikovat, staňte se členy společenství Chat s osobností na signály.cz, kde budou pravidelně přibývat další informace.