V neděli 18. 1. bude na chatu s osobností na vaše otázky odpovídat psychiatrička MUDr. Ilona Burdová. Na co je možné se ptát? 


 

Co o I. Burdové nevíte a možná vás to nasměruje k dalším otázkám na ni?

  • během studií konvertovala ke křesťanství, proto ji také zajímá prolínání duševního zdraví (resp. nemoci) s duchovním životem
  • opakovaně přednášela pro odborníky i na duchovních obnovách (témata např.: Sebepřijetí jako duchovní úkol, Jak může křesťanství napomoci v léčbě duševních nemocí, apod.)
  • také se aktivně zapojila do boje proti nevhodným formám sexuální výchovy, kdy kromě knížky Jak s dětmi mluvit o sexu, manželství a rodičovství, přednáší pro rodiče, pedagogy i děti o tomto tématu
  • zabývá se také dopady genderové ideologie

Co dále o paní doktorce?

Ve volném čase se věnuje rodině, má ráda sjezdové lyžování a plavání. Zpívá v chrámovém sboru. Baví ji i některé ruční práce (pletení košíků, výroba šperků). Váží si rodiny, dobrých přátel, čestného jednání a milosrdenství. Má ráda legraci. Je aktivní katoličkou a víra je pro ni největším darem. Má velkou lásku ke svátostem, zvl. Eucharistii a svátosti smíření, a patří k Mariánským ctitelům.

Otázky pište na https://www.signaly.cz/chat-s-mudr-ilonou-burdovou.

DŮLEŽITÉ! Máte-li dotaz, ale chcete zůstat v co největší anonymitě, napište otázku na [email protected] a my dotaz v chatu zveřejníme pod jménem někoho z realizačního týmu signály.cz.