Ředitel rádia Proglas, kněz, člověk, který se pohybuje již mnoho let v médiích a rád s vámi o tom bude diskutovat 8. 6. od 19:00h na chatu s osobností.


 V letošním roce slaví 20 let své existence největší křesťanské rádio v ČR. Rádio Proglas. Za tu dobu prošlo rozsáhlým vývojem a stalo se i velmi významnou součástí celkového mediálního prostředí u nás.

Ředitel rádia Proglas P. Martin Holík bude hostem našeho chatu s osobností v pondělí 8. června. Od 19:00 hodin bude připraven odpovídat na vaše dotazy ohledně Proglasu a jeho dlouhé 20 leté cesty. Ale také se jej můžete zeptat na místo křesťanských médií ve světě, spolupráci s ostatními evropskými křesťanskými rádii v rámci sdružení CERC, kterého je Proglas členem, a další otázky, které vás napadnou ve spojitosti s rádiem Proglas a křesťanskými médii.

Těšíme se na vás a vaše dotazy, které můžete vkládat již teď na stránku společenství. V případě touhy po anonymitě můžete dotazy psát do redakce signálů ([email protected]) a my se pak zeptáme za vás.

Nezapomeňte – v pondělí 8. června od 19:00 hodin live chat s P. Martinem Holíkem o rádiu Proglas, jeho 20 leté historii a o křesťanských médiích vůbec na signaly.cz/chat-s-mons-martinem-holikem.