Cokoliv, co jste chtěli vědět o setkání v Krakově a báli jste se zeptat? Jak funguje zákulisí příprav a co se všechno pro účastníky chystá? Co se skrývá za prací Sekce pro mládež České biskupské konference a jaký je nejoblíbenější tanec na plese jejího šéfa? To vše se budete moci dozvědět 7. 12. od 19:00, protože pozvání na signalácký Chat s osobností tentokrát přijal otec Jenda Balík!

P. ThDr. Jan Balík PhD. je pro příležitost Chatu s osobností neobyčejně vděčná osobnost. Jako šéf Sekce pro mládež ČBK zná všechny její plány a může vám říci všechno, co vás jen napadne, o akcích, které Sekce pořádá. Neříkáme, že bude otec Jenda přesně vědět, kolik ToiToi toalet bude v Krakově, ale rozhodně se na to můžete zkusit zeptat. Za to bude jistě vědět, kolik dobrovolníků se bude podílet na organizaci Krakova nebo jak to bude vypadat v Českém centru v Krakově. Kromě toho se od roku 1991 účastnil úplně všech světových dní mládeže! Již dávno připravuje Celostátní setkání mládeže v Olomouci na rok 2017, i na to se můžete ptát.

Vedle toho je otec Jenda členem tvůrčího týmu časopisu IN! a samozřejmě dohlíží i na nás, na realizační tým Signálů. Pokud vás zajímá něco z útrob a tajemství provozu redakce, jistě vám vyjde vstříc.

Co jste možná nevěděli, je, že je také popularizátorem Teologie těla sv. Jana Pavla II., jeho promluv o vizi manželství v lásce. Vedle toho jste se s ním mohli setkat jako s autorem řady knih pro mladé (např. Objevit tajemství růžence, Neboj se, jen věř!) a o pastoraci mládeže (např. Na cestě s mladými, Jan Pavel II. v dialogu s mladými). Pokud vás zajímá téma manželství, rodiny, mladých či společenství, je otec Jenda osoba pro vás.

Případně, pokud jen hledáte slovo kněze před nadcházejícím adventním časem a Vánocemi, i tehdy se můžete na otce Jendu v chatu obrátit.

Již nyní můžete pokládat svoje otázky na stránky společenství. Samotný chat začne přesně v 19:00 dne 7. prosince 2015!