Leoš Halbrštát nastoupil v minulém roce na místo národního ředitele Papežských misijních děl v České republice. Přešel přímo ze své dřívější armádní služby, kdy působil téměř osm let jako armádní duchovní, mimo jiné v Afghánistánu. Je trvalým jáhnem a se svou manželkou Bronislavou vychovávají čtyři děti - Bronislavu, Barbaru, Benedikta a Bernadetu.

Chat s Leošem Halbrštátem bude 16. února v 17:00 hodin.
Otázky můžete vkládat již nyní na stránky společenství.

 Leoše jsme do Chatu s osobností pozvali i kvůli právě probíhajícímu Roku milosrdenství; z pozice ředitele papežských misií sám cestoval do míst, kde misijní pomoc z České republiky pomáhá těm nejchudším. V misiích se angažuje i jeho žena Bronislava - ta je ředitelkou Papežských děl pro Královehradeckou diecézi. Leoš muž zralý a zkušený životem, armádou i cestováním po misijních územích. S rodinou žije v podhůří Orlických hor. Jak kombinuje pracovní cestování a rodinu? Co prožíval v Afghánistánu? A jak sám vnímá Rok milosrdenství? Na tyto i další vaše otázky se budeme těšit již za dva týdny!

 

 
Jeden z dřívějších rozhovorů s Leošem Halbrštátem
 
Pokud si z nějakého důvodu přejete zachovat svou anonymitu, můžete své otázky zaslat na e-mail [email protected]. Vložíme do chatu otázku za vás.  Zajímají vás další chaty, které na signály.cz pořádáme? Chcete vědět o těch, které již proběhly? Víte, kterého hosta byste vy sami v Chatu rádi viděli? Přidejte se do společenství Chat s osobností a napište nám!