V prosinci přivítáme v online chatu na signálech místopředsedu vlády a předsedu KDU-ČSL Pavla Bělobrádka.

„Místem setkání“ bude společenství „Chat s místopředsedou vlády Pavlem Bělobrádkem“ na signály.cz. Na nástěnku společenství můžete psát vaše dotazy, na které vám pan Bělobrádek odpoví. Své otázky můžete pokládat nejen během online chatu, ale již nyní vkládáním příspěvku na nástěnku společenství

Termín chatu je neděle 14. prosince 2014 v 19.00 hodin. Pro komunikaci je nutné být registrovaný na signaly.cz.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA je místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace, poslanec PČR, zastupitel Královéhradeckého kraje, zastupitel města Náchoda, předseda strany (KDU-ČSL). Absolvoval Fakultu veterinární hygieny a ekologie na Veterinární a farmaceutické univerzitě Brno, později zde získal titul Ph.D. V letech 2001–2009 pracoval na Krajské veterinární správě pro Královéhradecký kraj na pozici veterinárního inspektora. V roce 2004 vstoupil v Náchodě do KDU–ČSL, později se stal předsedou místní organizace i okresního výboru. Od roku 2009 byl krajským tajemníkem strany v Pardubickém kraji. Roku 2010 se stal zastupitelem města Náchoda. V listopadu téhož roku byl na sjezdu ve Žďáru nad Sázavou zvolen předsedou KDU-ČSL. Od roku 2012 zasedá v Zastupitelstvu Královéhradeckého kraje. V roce 2013 byl zvolen poslancem PČR. V lednu 2014 byl jmenován místopředsedou vlády pro vědu, výzkum a inovace. Pavel Bělobrádek je ženatý a má dvě děti.

Pokud vás zajímají další osobnosti, se kterými budete moci komunikovat, staňte se členy společenství Chat s osobností na signály.cz, ve kterém budou pravidelně přibývat další informace.